Find de bedste talenter for virksomheder og tjen penge

Bliv Recruiter og få opgaver!

Statistik

140

Antal

Virksomheder der har brugt RecruitOffer

160

Antal

Kandidater der er søgt via RecruitOffer

45939 DKK

Gennemsnitlig indtjening pr. opgave i kr.

6018000 DKK

Total indtjening for vores Recruiter i alle brancher i kr.

Vi ved at rekruttering og headhunting er en kvalifikation som alle ikke mestrer, men det betyder ikke at du skal være afskåret fra muligheden for at prøve dine talenter af. Med RecruitOffer giver vi alle med en HR-professionel baggrund mulighed for at træde ind i et spændende og lukrativt marked!

Er du en headhunter, rekrutteringskonsulent, HR konsulent, researcher eller på en anden måde beskæftiget inden for HR branchen? Er du selvstændig, ansat i et rekrutteringsbureau, headhunterfirma, intern recruiter i en virksomhed eller freelance konsulent inden for HR?

Hvis du kan sige JA til blot ét af ovenstående, og er du aktiv på LinkedIn med et stort netværk og har en ”All-star” profil, evt. en uddannelse samt spændende kompetencer inden for HRM (Human Ressource Management) – især rekruttering, vil vi gerne byde dig velkommen hos RecruitOffer – Danmarks nye crowdsourcing platform inden for rekruttering!
Et af de største og mest tidskrævende udfordringer i rekrutteringsbranchen er at få nye kunder og skabt sig et navn. Typisk kan det tage flere måneder for en nyopstartet recruiter at få kunder i denne branche grundet den hårde konkurrence.
Vi giver dig mulighed for at blive en del af vores Recruiter netværk, hvor vi skaffer dig kunderne og du skaffer kunderne topkvalificerede kandidater. Lad os tage sig af dit salgsarbejde. Du kan så fokusere al din tid og energi på at opdage nye talenter, skabe relationer til dem og screene dem til stillinger, som de er kvalificeret til.
RecruitOffer er en gratis og fleksibel arbejdsplatform. Du kan vælge at arbejde fra lige hvor du ønsker dig. Du behøver ikke at byde på en opgave og kan til enhver en tid give os besked, hvis du ikke ønsker flere opgaver i en bestemt periode. Du kan løbende segmentere din profil alt efter de brancher, geografiske områder samt niveau du ønsker at rekruttere på.

Der er ingen kontraktforhandling forbundet med at bruge RecruitOffer. Du bliver fri for endeløse telefonsamtaler med potentielle kunder, prisforhandling og tilbudsskrivning. RecruitOffer tager sig af alt dette og giver dig frirum til at gøre det du er bedst til – nemlig at finde topkvalificerede kandidater til virksomheder.

Vi siger farvel til 9 til 17 arbejdstider og lader dig suverænt bestemme hvornår og hvor du vil arbejde fra!
Du har talentet og vi har nye indtjeningsmuligheder for dig. Du behøver ikke have en proven track-record på 5 år som headhunter eller researcher i et stort og anerkendt rekrutteringsbureau for at blive en del af vores Recruiter netværk. RecruitOffer kan bruges som et supplement til dit allerede eksisterende indkomst eller som et fuldtidsjob.

I en tid, hvor de sociale medier såsom Linkedin, Facebook og Google+ er blevet synonym med vores dagligdag og det at have et professionelt netværk er blevet reglen end undtagelsen, giver vi dig mulighed for at udvide og pleje dit professionelle netværk endnu mere og endda tjene penge på det. Det eneste vi kræver er at du har en HR-professionel baggrund og kender de grundlæggende metodikker i en rekrutteringsproces.
Mens du læser dette har du måske allerede den næste topkvalificeret kandidat i dit netværk til en ledig stilling?