FAQ

FAQ for Arbejdsgiver

Hvordan virker Recruitoffer?

Hvem kan bruge det: Arbejdsgivere som skal finde top talenter hurtigt, og Recruitere der gerne vil løse konkrete rekrutteringsopgaver fra virksomheder.

Hvordan er processen: Du bestiller en kandidat ved at indsende en kort profilbeskrivelse til systemet, og vi kontakter dig for at få specificeret krav til kandidaten omkring faglighed, erfaring mv.

Den ønskede kandidatbeskrivelse bliver herefter sendt ud til vores netværk af Recruitere, der matcher kravspecifikationerne, som derefter kan henvise kandidater. Den henviste kandidat er pre-screenet af Recruiteren og har aktivt sagt ”ja” til at blive præsenteret for dig.

Resultat: På få dage bliver du præsenteret for en ”shortlist” af pre-screenede og kvalificerede kandidater.

 

Hvad koster det?

Når du ansætter en af de kandidater, som er præsenteret via RecruitOffer koster det dig én månedsløn. Det er gratis at bestille en kandidat, men vi vil opfordrer dig til ikke at bestille en kandidat, hvis du allerede har seriøse kandidater i spil via egen rekrutteringsproces. Vores Recruitere vil meget gerne hjælpe dig med at få besat din stilling og er villige til at bruge meget tid på dette. Derfor vil vi bede dig om at være seriøs omkring processen.

 

Kan jeg bestille konsulenter via RecruitOffer (freelancere)?

Ja, det kan du og dér er både processen og prisen anderledes. Kontakt os for nærmere info.

 

Hvor lang tid går der fra at jeg bestiller en kandidat til kontraktunderskrift med kandidaten?

Recruitere har som udgangspunkt 15 arbejdsdage til at søge og henvise kandidater fra deres netværk. Derefter har du 15 arbejdsdage til at se og bearbejde din ”shortlist”. Efter de 30 dage forventer vi, som udgangspunkt, en kontraktunderskrift.

 

Hvad sker der hvis jeg ikke får besat min stilling gennem RecruitOffer?

Vi tilbyder, at du prøver igen. Derudover vil vi løbende være i dialog med både dig og Recruiterne og kan hurtigt opsnappe ”bump” på vejen.

 

Er der garanti på de kandidater jeg ansætter via RecruitOffer?
Hvis du vælger at bestille en kandidat via RecruitOffer under de almindelige betingelser, så er der ikke garanti på kandidaterne.

Hvis du ønsker garanti på din rekruttering tilbyder vi en anden og mere tilpasset proces. Kontakt os for mere info.

 

Hvorfor bruge RecruitOffer fremfor andre rekrutteringskanaler?

Vi tror også på at din drømmekandidat kan findes via traditionelle rekrutteringskanaler såsom intern rekruttering, jobopslag, in-house rekrutteringsteam mv., men mange virksomheder får ikke den respons på ovenstående kanaler, som de forventer og så er den sidste udvej typisk at entrere med et rekrutteringsbureau eller headhunter.

 

Hvordan ved du hvilket bureau du skal entrere med?

Du bruger tid på at spørge dit netværk, søge på nettet og holde møder med 3-4 forskellige rekrutteringsvirksomheder. Hvad nu hvis den headhunter du bruger ikke leverer varen? Og hvis vedkommende leverer en stjerne kandidat – er du så klar til at betale mellem en månedsløn og op til 30% af bruttoårslønnen i honorar?

RecruitOffer tilbyder dig en nem og behagelig rekrutteringsproces, hvor vores netværk af professionelle Recruitere, med stort netværk og en spændende track-record, leverer håndplukkede og pre-screenede kandidater direkte i din indbakke. Dette og med et fast honorar på én månedsløn er RecruitOffer også signifikant konkurrencedygtig på prisen.

 

Betaler jeg Recruiteren direkte?

Nej, du betaler os og vi honorerer Recruiteren.

 

Skal jeg underskrive samarbejdsaftale med en Recruiter inden opgaven igangsættes?

Nej, både du og Recruiter indgår aftale med RecruitOffer. Vi har elimineret tidsspild på  kontraktforhandlinger og papirarbejde, så du hurtigere og nemmere kan komme i gang med at søge din drømmekandidat.

 

Hvordan screenes de kandidater jeg modtager?

Alle vores Recruitere bliver bedt om at segmentere sig efter hvilket geografisk område samt hvilke brancher de kan rekruttere i inden de bliver en del af RecruitOffer netværket. Derved har du en garanti for at de kandidater du modtager er pre-screenet på et højt fagligt niveau.

 

Hvor hurtigt skal jeg vende tilbage om hvorvidt jeg ønsker at se kandidaten til samtale eller ej?

Så hurtigt som muligt. Dette give Recruiteren mulighed for at give hurtigt feedback til kandidaten. Hvis du efter max fem arbejdsdage ikke har reageret på et CV, kontakter RecruitOffer eller Recruiteren dig direkte for status.

 

Jeg samarbejder allerede med et rekrutteringsbureau. Kan de bruge RecruitOffer?

Naturligvis. Hvis du ønsker et bedre tilbud end din nuværende aftale kan du med fordel bede din nuværende rekrutteringsvirksomhed eller headhunter om at tilmelde sig RecruitOffer, hvorved vores økonomiske rammeaftale på én månedsløn pr. ansættelse vil gælde. Din samarbejdspartner kan sagtens få eksklusivitet på dine rekrutteringer via vores platform.

Du kan også – hvis du er midt i forhandlinger med et eller flere bureauer – bede dem om at tilmelde sig RecruitOffer.

 

Andre spørgsmål?

Kontakt os på 70 60 50 72 eller send os en mail på info@recruitoffer.dk

 

 

FAQ for Recruiter

Hvorfor vil virksomheden ikke møde den kandidat jeg har præsenteret?

Som tommelfingerregel kan man sige, at de kandidater virksomheden ikke ønsker at møde har mangler ift. profilbeskrivelsens ”need-to-have” liste eller at kandidatens CV ikke afspejler virksomheden kompetenceniveau godt nok.

HUSK: Når du rekrutterer på en opgave via RecruitOffer, så har vi allerede lavet alt benarbejdet for dig med henblik på at få alle de nødvendige oplysninger omkring profilen, som du normalt skal bruge til at searche og screene kandidater.

Virksomheden kan se hvilken Recruiter, der har præsenteret kandidaten og hvis du gentagne gange ikke leverer tilfredsstillende profiler, vil vi gå i dialog med dig. Vi ønsker at du lykkes!

 

Får kandidaten direkte besked når virksomheden ønsker at gå videre med vedkommende?

Virksomheden kan enten vælge at kontakte kandidaten direkte for nærmere aftale om en samtale, eller de kan booke en samtale med vedkommende via dig.

 

Hvornår får jeg betaling for en succesfuld rekruttering?

Lige så snart virksomheden har ansat din kandidat, så får vi besked og fakturerer virksomheden. Når pengene er indbetalt til RecruitOffer udsteder vi dit honorar til dig. Ved for sen indbetaling fra virksomheden, udstedes honorar til dig umiddelbart efter vi har modtaget beløbet.

 

Hvad er nøglen til succes som Recruiter hos RecruitOffer?

Det vigtigste i rekrutteringsarbejdet er kommunikation! Især med dine kandidater. Vi har lavet en 3-step guideline for den optimale udbytte af dit arbejde som Recruiter hos RecruitOffer:

Søge kandidater:

Der er mange succesfulde strategier på hvordan man søger kandidater, men i bund og grund handler det om vedholdenhed og et stort netværk. Det er meget vigtigt, at du behandler virksomheden med respekt og har deres ry og brand for øje, når du approacher kandidater. Vi har en nul tolerance politik overfor følgende:

 • Upersonlig e-mail spam til kandidater – Kandidater svarer næsten aldrig på upersonlige henvendelser fra recruitere og headhuntere.
 • Ukorrekte oplysninger om virksomheden og stillingen – Det er vigtigt at du sætter dig grundigt ind i hvilken virksomhed du søger på vegne af, og helst ikke oplyser virksomhedens navn uden at have screenet kandidatens profil først.

”Screene” kandidater:

Inden du videresender en kandidat til virksomheden, er det vigtigt at du har været i personlig dialog med kandidaten vedrørende stillingen. Stil dig selv disse 3 spørgsmål inden du går videre:

 1. Kan du stå inde for kandidaten?
 • Er kandidaten nem at arbejde med, nem at kommunikere med og er vedkommende oprigtig interesseret i stillingen?
 1. Kan kandidaten stå inde for dig?
 • Husk at kandidaten repræsenterer dig, når vedkommende kommer til en samtale hos virksomheden. Derfor tænk også på dit eget ry og brand.
 • Du bliver bl.a. målt på din evne til at matche kandidater med den profil der søges.
 1. Passer kandidaten til stillingen? Opfylder vedkommende ”need to have” og ”nice to have” kravene?
 • Virksomhederne giver os en specifik profilbeskrivelse, som ikke er til diskussion og derfor skal du IKKE kommentere eller ændre kravene. Den beskrivelse du arbejder udefra er virksomhedens ord for hvilken slags profil de søger.

Præsentere kandidater:

Når du har fat i en spændende kandidat, er det vigtigt at have følgende for øje:

 • Diskutér kandidatens profil med de ønskede krav fra virksomheden og ”sælg” dem stillingen.
 • Vær sikker på at der er et match.
 • Vær sikker på at kandidaten er SIKKER på at blive præsenteret for virksomheden. Ellers er det spild af tid for alle parter.
 • Vær sikker på at deres CV er up-to-date og tilpasset profilbeskrivelsen.

Evaluering:

Kandidater skal behandles ordentligt. Sørg derfor for at du har løbende dialog med din præsenteret kandidat både under og efter en evt. jobsamtale hos virksomheden. Giv gerne os feedback hvis der er behov for det.

 

Kan jeg præsentere flere end fem kandidater?

Ja naturligvis. Det sker at du kan have mange spændende kandidater til en specifik stilling. Såfremt du ønsker at have mulighed for at sende flere end fem CV’er, så kontakt os inden.

 

Hvad gør jeg hvis min kandidat undervejs i processen trækker sit kandidatur tilbage?

Giv os eller virksomheden direkte besked så snart du bliver opmærksom på dette.

 

Hvordan tilmelder jeg mig som Recruiter?

Det er simpelt:

 1. Udfyld formularen under ”Bliv Recruiter”
 2. Vi kontakter dig for en kort dialog omkring din profil og kompetencer
 3. Du segmenterer din profil efter geografi og branche
 4. Du er nu officiel Recruiter

 

Hvad koster det mig at være blive en del af RecruitOffer?

Intet! Du kan kun tjene på det.

 

Hvad skal jeg bruge klip systemet til?

Du får tildelt 100 klip når du tilmelder dig som Recruiter. Vi bruger klip til at lave statistik på hvordan vores Recruitere agerer på portalen, hvilke opgaver de byder på og hvor aktive de er. Det koster dig ikke noget at få ekstra klip.

 

Hvorfor skal jeg have en LinkedIn profil?

Hvis man arbejder eller vil arbejde med rekruttering, er det vigtigt at have en LinkedIn profil. Linkedin er verdens største database for professionelle og et elementært værktøj til at søge kandidater på. Hvis du ikke allerede har en LinkedIn profil så kontakt os for vejledning og rådgivning til at få oprettet én.

 

Hvor længe ”ejer” jeg den kandidat jeg præsenterer for virksomheden?

I vores betingelser med virksomhederne gør vi dem opmærksomme på at Recruiteren ejer kandidaten i op til 12 måneder. Dvs. hvis virksomheden vælger at ansætte din præsenteret kandidat indenfor en 12-måneders periode, så er du berettiget til et honorar.

 

Hvad nu hvis en anden Recruiter præsenterer den samme kandidat jeg?

Det kan ske. I dette tilfælde vil vi se hvem der præsenterede kandidaten først og den pågældende Recruiter vil have ret til et eventuelt honorar ved ansættelse.

 

Hvad hvis kandidaten selv har søgt hos virksomheden før?

I dette tilfælde vil vi bede virksomheden om at dokumentere at kandidaten har søgt hos dem direkte.

 

Andre spørgsmål?

Kontakt os på 70 60 50 72 eller send os en mail på partner@recruitoffer.dk