Om RecruitOffer

Rekrutteringsbranchen er i dynamik. Aldrig før har det været mere udfordrende for en virksomhed, at tiltrække de dygtigste kandidater til en ledig stilling som det er nu. 

Virksomheder bruger i dag ufattelig meget tid på at finde den helt rigtige kandidat. De dygtigste kandidater søger ikke selv job. Jobbet kommer til dem.

Headhuntere og recruitere er eksperter i at søge og approache de kandidater som ikke er jobsøgende. Enhver headhunter har sin helt egen kandidatportefølje, som han løbende plejer og aktiverer når han skal rekruttere for en virksomhed.

RecruitOffer er en online crowdsourcing platform som har til formål at forkorte rekrutteringsprocessen. Vi forbinder de virksomheder, der ønsker kontakt med de dygtigste kandidater med headhuntere, der har de dygtigste kandidater i deres talentpool – på én gang. Gennem RecruitOffer publicerer virksomheder deres profilkrav, som bliver synlig for flere headhuntere på én gang. Headhunterne aktiverer deres kandidatportefølje og leverer screenede kandidater direkte til virksomheden. 

De dygtigste kandidater henvender sig ikke længere til et rekrutteringsbureau for at aflevere et CV. Deres digitale fodspor, i form af de jobs de har haft og de projekter de har løst, skaber rammerne for deres nye jobmuligheder. Kommer der derfor en jobmulighed, som er mere attraktivt for deres personlig udvikling er de stærkt tilbøjelige til at overveje den.

Effektivitet, gennemsigtighed og agilitet er DNA’et hos RecruitOffer. Vi har taget rekrutteringsprocessen ind i den digitale tidsalder og udfordrer dermed den fremgangsmåde for rekrutterings- og headhunterbranchen i Danmark, som har stået stille de sidste 20 år. 

Teamet bag RecruitOffer består af iværksættere med erfaring fra bl.a. rekrutteringsbranchen

Holdet bag RecruitOffer

Imtiaz AhmedCEO & Co-founder

Shan AliPartner & Co-founder